Wednesday, October 2, 2013

Ναι μεν αλλα...

Ναι, στην αρχη σοκαριστικα, αλλα μετα το αρχικο σοκ χαμογελασα.
Για λιγα λεπτα ξεχασα δυο βασικα πραγματα...
Πρωτον οτι η υποθεση δεν εχει τελειωσει ακομα, και δευτερον οτι -ακομα κι αν η υποθεση εχει τελειωσει- ατομα σαν κι αυτα δεν αλλαζουν καθολου ευκολα, κι αν αυτα που ηδη εχουν κανει δεν φτανουν, σιγουρα θα κανουν κι αλλα "απιστευτα", τα οποια θα τους οδηγησουν εκει που πρεπει.
Αλλα μενει μια ερωτηση...
Ναι μεν, η υποθεση με αυτον ή τον αλλο τροπο συντομα θα ξεκαθαρισει, αλλα...  θα μαθει -καποτε! επιτελους!- καποιος κοσμος να μην στελνει στη Βουλη ατομα που δεν ειναι αξια ουτε καν να πουλανε πατατες στην λαϊκη αγορα;;;

8 comments:

Hfaistiwnas said...

Έλα ντε, θα μάθει;
Καλημέρα!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Μονο που σκεφτομαι διαφορα ατομα που ειναι στη βουλη, αισθανομαι αρωστος! με πιανει μια ζαλη, ο κοσμος εξαφανιζεται τριγυρω, πραγματικα η σκεψη με αρωσταινει!
Μερικοι λες και το εχουν βαλει σκοπο να κανουν οχι μονο τη βουλη αλλα και ολη την κοινωνια ενα τεραστιο "γουρουνοστασιο" στα μετρα τους, αλλα ελπιζω να μην τους περασει ετσι ευκολα!

ασωτος γιος said...

μα τα ατομα που πουλανε πατατες στην λαικη, εχουν δουλεψει ξερουν πως βγαινει το ψωμι , εχουν σιγουρα τσιπα και ισως να ναι και πιο εντιμα απ αυτους τους καργιοληδες καραζογκηδες

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Αυτο ακριβως λεω! τα ατομα που πουλανε πατατες στην λαικη κανουν την δουλεια τους και μαλιστα την κανουν παρα πολυ καλα!
Απ την αλλη πλευρα, πολλοι που ειναι στη βουλη δεν ειναι αξιοι ουτε καν αυτο να κανουν, ακομα και να τους βαλει καποιος να πουλησουν πατατες στην αγορα ουτε καν αυτο θα το κανουν σωστα!
Τα τερατα που καταπινουν τρια αρνια στην καθισια τους, βγηκαν να δειξουν στους Ελληνες πως πειναει ο κοσμος στην Ελλαδα!!!
Τα τερατα που σπρωχνουν τον τρομο και το φοβο, βγηκαν να πουν πως ειναι αντιπροσωποι της δημοκρατιας!!!
Και καλα... αυτα τα τερατα "κανουν την δουλεια τους", ο κοσμος που τους ψηφιζει τι ακριβως πιστευει οτι κανει; οτι ψηφιζει "τερατα" για το καλο της χωρας;;;

Xenoudis - Ξενούδης said...

Όταν ξεκινάς έναν πόλεμο κι επιστρατεύεις τα πιο ισχυρά σου όπλα για να καταβάλλεις τον αντίπαλο, πρέπει να έχεις τη βεβαιότητα ότι θα νικήσεις. Γιατί, αν δεν νικήσεις εσύ, σε νικάει ο αντίπαλος. Η ελληνική (;) κυβέρνηση έχασε τον πρώτο γύρο, δημιούργησε μάρτυρες, έχασε τις εντυπώσεις μέσα κι έξω. Μειωμένη η ΧΑ, τραυματισμένη, αλλά εδραιωμένη πια στο πολιτικό τοπίο...
Ξενούδης

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
"Μειωμένη η ΧΑ, τραυματισμένη, αλλά εδραιωμένη πια στο πολιτικό τοπίο..."

Νομιζω οτι μετα απ ολα αυτα, η ΧΑ ειναι με το ενα ποδι στο ταφο και συντομα θα δουμε και την κηδεια. Εαν δεν δουμε την κηδεια της, -δηλ την αποβολη του κομματος απο τη Βουλη- αυτο ισως να σημαινει οτι η γοητεια της Ελλαδας με το σκουπιδαριο και τους υπονομους ειναι ακομα αρκετα δυνατη και δεν μπορει να ξεκοψει!

Anonymous said...

Διάβασα κάτι... Να δεις πως έλεγε... Α ναι. Η Χρυσή Αυγή φεύγει, οι ψηφοφόροι μένουν.
Αυτό.

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Αυτοι οι λιγοι ψηφοφοροι που υποστηριζουν την "ετοιμοθανατη" ΧΑ, καλο θα ηταν να συνελθουν και να δουν την πραγματικοτητα! (και εαν δεν τους αρεσει η πραγματικοτητα ας πιουν ξυδι!)
Επειδη θελουν μερικοι να κανουν "οτι τους γουσταρει", αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει οι υπολοιποι να αφησουν να γινει ολη η χωρα γουρουνοστασιο, ωστε να πεσουν ΟΛΟΙ -θελουν δεν θελουν- με τις μουρες στις λασπες!