Wednesday, October 16, 2013

Η χωρα των "θαυματων"!!!

Ποια;;;
Η Ελλαδα!!!
Επιτελους μεσα στη κριση συμβαινουν και μερικα.. "θαυματα"!
Ομως... ατυχως... το κακο ειναι οτι... τα "θαυματα" δεν συμβαινουν σε αυτους που πραγματικα τα εχουν αναγκη!
Και μιλαμε για μεγαλα "θαυματα", απιστευτα!!!

Αναρωτιεμαι (;;;) τι θα γινοταν την δεκαετια του 70, εαν καποιος "κουζουλός" εβγαινε και ελεγε οτι... "στο μελλον οι "σοσιαλιστες" θα νοικιαζουν τις πολυτελεις μεζονετες τους στα παιδια του "εξωριστου" Βασιλια"!!!
(screencapture απο το Πρωτο Θεμα online

Ακομα και ο ιδιος ο Νοστραδαμος να ζουσε στην δεκαετια 60-70 ουτε κι αυτος δεν θα μπορουσε να προφητευσει ενα τετοιο θαυμα! Ασε που αν το εκανε το πιθανοτερο θα ηταν να τον ειχε φαει το "μαυρο φιδι"!
Οι "σοσιαλιστες" νοικιαζουν τις πολυτελεις μεζονετες τους στα παιδια του "εξωριστου" Βασιλια"!
ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ!

Σε αλλα παλι θαυματα δεν χρειαζεται να κανουμε μεγαλη χρονικη αναδρομη.
Απλα μια 2χρονη-3χρονη μικρη αναδρομη, για να θυμηθουμε τι ελεγαν ο Θεσσαλονικης Ανθιμος, ο Περιστεριου Χρυσοστομος,  και τοσοι αλλοι, αλλα ακομα και ο ιδιος ο Αρχιεπισκοπος...

«Η εκκλησιαστική περιουσία είναι ένας μύθος»!!!

Και τωρα..., το 2013, ω του θαυματος (!) η εκκλησια -ξαφνικα- οχι μονο εχει περιουσια, αλλα επισης πρεπει να την οργανωσει και να κανει τριετες business plan!!!
ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ!

(screencapture απο την Καθημερινη online


(screencapture απο το Πρωτο Θεμα online)

ΥΓ   Καταλαβες τωρα φιλε μου, γιατι αποφευγω συστηματικα τον "αθωο" κοσμο που "πιστευει σε θαυματα";;; Τα θαυματα τους ειναι πλαστά, και συμβαινουν μονο σ' αυτους που... ΔΕΝ τα χρειαζονται!!!

4 comments:

Hfaistiwnas said...

Είναι κατανοητό ότι η εκκλησία δεν έχει περιουσία! Εκεί είναι το θαύμα!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Απ οτι φαινεται εχουμε να δουμε πολλα θαυματα ακομα!

Anonymous said...

Μόνο εάν τα αγαπημένα μου εδέσματα και επιδόρπια αποκτήσουν 1 θερμίδα (αυτούσια όμως και όχι όπως είναι τα λάιτ παγωτά), θα πιστέψω στα θαύματα!
Επίσης εάν ξυπνούσα αύριο το πρωί 20 κιλά πιο αδύνατη, τότε μέχρι και χριστιανή θα γινόμουν!!!
Για να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι εάν ο εργοδότης μου με πλήρωνε μια φορά στην ώρα που πρέπει, θα έκανα και αγιασμό στο σπίτι! μη σου πω και ευχέλαιο!

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
"...εάν ο εργοδότης μου με πλήρωνε μια φορά στην ώρα που πρέπει, θα έκανα και αγιασμό στο σπίτι! μη σου πω και ευχέλαιο!"
Το παραπανω, αλλα και τοσα αλλα που συμβαινουν στην Ελλαδα εδω και χρονια τωρα, ειναι σε μια τεραστια λιστα που για αλλες χωρες ειναι κατι το απιστευτο, το φανταστικο!
Εδω κανενας δεν θα δουλευε ουτε για μια μερα αν γινοταν "παιχνιδια" με τους μισθους, ο κοσμος θα προτιμουσε να πεινασει παρα να δουλευει χωρις να γνωριζει αν και ποτε θα πληρωθει! Για τον απλο λογο οτι τα δανεια ακινητων, δανεια αυτοκινητων, τα δανεια καρτων, κλπ, δεν περιμενουν ουτε μια μερα για να πληρωθουν, και το ιδιο επρεπε να γινεται και με τους εργατες, δηλαδη να πληρωνονται οπως πρεπει και την ωρα που πρεπει, και οχι να φτανουμε στο απιστευτο σημειο του να δουλευει καποιος για ενα και δυο χρονια χωρις μισθο!!!
Η "λιστα του φτιαξιματος" στην Ελλαδα ειναι ατελειωτη, κι οσο μερικοι συνεχιζουν να "γκρεμιζουν" χωρις να δινουν δεκαρα, τοσο και η λιστα του φτιαξιματος για καποιους αλλους συνεχως θα μεγαλωνει.