Monday, July 15, 2013

Παραμυθι-παραμυθι, το κουκι και το ρεβυθι!

Βγηκε σημερα το βραδυ και ο μητροπολιτης Θεσσαλονικης στη τηλεοραση, για να δωσει κι αυτος, μετα τον Πειραιως, τα φωτα του και τις γνωσεις του στον Ελληνικο λαο.
Με ανακριβειες ή ψεματα ομως δεν φωτιζεις το λαο, απλα τον κοροϊδευεις και του κλεινεις τα ματια για να τραβηξει το δρομο που θελεις εσυ.
Κατα τα λεγομενα λοιπον του γεροντα, μεταξυ των αλλων, το Εβραϊκο λόμπι δεν αφηνει τους Εβραιους να κανουν μπιζνες το Σαββατο!


Ομως αυτο ειναι ενα μεγαλο ψεμα! Δεν υπαρχει κανενα Εβραϊκο λόμπι που να υποχρεωνει ολους τους Εβραιους να κλεινουν τις επιχειρησεις τους το Σαββατο, η αληθεια ειναι οτι οποιος θελει δουλευει το Σαββατο ή οχι, με καθαρα δικη του επιλογη.  Χιλιαδες οι Εβραϊκες επιχειρησεις που ΔΕΝ κλεινουν το Σαββατο στην Αμερικη!
Και συνεχισε, με το οτι η Ελλαδα δεν πρεπει να σταματησει να πληρωνει τους κληρικους, επειδη λεει υπαρχουν και αλλες χωρες που πληρωνουν τους ιερεις τους, χωρις ομως να μας πει το ονομα ουτε καν μιας χωρας, που η κυβερνηση πληρωνει τους μισθους των ιερεων!
Και φυσικα δεν παρελειψε, για αλλη μια φορα να μας πληροφορησει οτι η Ελληνικη εκκλησια ειναι εντελως αδεκαρη, και ετσι δεν μπορει να βοηθησει τον Ελληνικο λαο, παρ ολο οτι ακομα και τωρα ατελειωτες εκτασεις, βουνα, λαγκαδια, λιμνες, ακομα και νησια, ανηκουν στην εκκλησια, παρ' ολα αυτα... η εκκλησια ειναι απενταρη!


Ο δημοσιογραφος φανταζομαι θα πρεπει να συμφωνουσε απολυτα με τον μητροπολιτη, ουτε καν αμφισβητησε την αληθεια των λογων του, και ετσι για αλλη μια φορα ο Ελληνικος λαος μαθαινει την αληθεια απ ευθειας απο χειλη πεφωτισμενων γεροντων, που με στεθεροτητα καθοδηγουν την χωρα... στην αγνοια και στο ψεμα!
Στην Ελλαδα δυστυχως ειναι παρα πολλοι αυτοι που δεν θελουν να αλλαξει τιποτα, γιατι ετσι τους αρεσει ή γιατι ετσι τους συμφερει.
Οταν ημουν μικρο παιδι θυμαμαι που μου ελεγαν στην Ελλαδα, να μην βγαινω τα βραδια εξω, γιατι οι Εβραιοι αρπαζουν τα παιδια και τους πινουν το αιμα. Δεκαδες χρονια αργοτερα κι ενω εχω εγκατασταθει στην Αμερικη, συνεχιζεται το ιδιο παραμυθι αλλα με διαφορετικο σκοπο. Τωρα οι Εβραιοι δεν τρωνε τα παιδακια ουτε τους πινουν το αιμα, αλλα το λομπι τους αναγκαζει να μην εργαζονται το Σαββατο! Πραγμα που σημαινει, κατα τα λεγομενα του μητροπολιτη, οτι εγω το καθε Σαββατο που βρεθηκα για φαγητο σε Εβραϊκο εστιατοριο, ή το ειδα στον υπνο μου, ή μαλλον υπεφερα απο παραισθησεις!!!
Και ολοι οσοι πετανε στον ουρανο με Εβραϊκη αεροπορικη εταιρεια καθε Σαββατο, κι αυτοι επισης ονειρευονται ή εχουν παραισθησεις, γιατι στην Ελλαδα ολοι οσοι εχουν μυαλο γνωριζουν παρα πολυ καλα οτι, το Εβραϊκο λόμπι δεν αφηνει τους Εβραιους να δουλευουν τα Σαββατα, αρα καθε Σαββατο δεν πεταει καμια Εβραϊκη αεροπορικη εταιρεια!!!
21ος αιωνας, 2013 και η Ελλαδα συνεχιζει ακαθεκτα να ειναι η βασιλισσα του μυθου, η Κυρά του παραμυθιου, η χωρα των θαυματων, και η ασπονδος εχθρος της αληθειας και της λογικης.
Ετσι την εχουν καταντησει μερικοι Ελληνες... κριμα...

7 comments:

Hfaistiwnas said...

Έχεις δίκιο.. κάτι τέτοιους πιστεύουμε σαν τα γελάδια..

Hfaistiwnas said...

Δες και αυτό!
http://www.dailymotion.com/video/xeqjbh_%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CE%B1-%CE%B5_people#from=embediframe

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Ωραιο το ντοκιμαντέρ!
Δυστυχως οι πιο πολλοι απο εμας, σε ολη τη γη, υποφερουμε συνηθως οχι απο οτιδηποτε αλλο, αλλά απο πραξεις "συνανθρωπων" μας...

Xenoudis - Ξενούδης said...

Απο ρασοφόρο τί περιμένεις;
Ξενούδης

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
Περιμενα κατι καλυτερο, οχι τοσο χαμηλα, αλλα...

aizen999 said...

μπορούμε να πούμε κάτι και να το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας?
οι παπάδες που προωθούνται στην ιεραρχία είναι ουσιαστικά φυλάρφυροι πουλημένοι νάρκισσοι,όπως και οι πολιτικοί.Πολλοί εξ'αυτων,όπως ο εφραίμ δεν είναι καν θρήσκοι.Δεν μιλάμε για αδαείς ή γραφικούς ιερείς,αλλά για μαφιόζους που χειροτονούνται και χέζονται στο τάλιρο.αυτό.

Ephemeron said...

@ aizen999
Φιλε μου, δυστυχως, πολλοι απ αυτους ειναι ετσι ακριβως οπως το λες!