Tuesday, April 3, 2012

Ο Καλαβρυτων, η επιστροφη του στρατιωτη, και ο Θεος Διας!


Σχετικα με το κειμενο του μητροπολιτη Καλαβρυτων πρωτοδιαβασα στο LIFO
Φοβερη εντυπωση προκαλεσε στο σεβασμιωτατο η φωτογραφια του γυρισμου ενος Αμερικανου στρατιωτη καθως αγκαλιαζει και φιλαει τον συντροφο του.
Μπορειτε να διαβασετε ολοκληρο το κειμενο στο blog του μητροπολιτη ΕΔΩ
Θα σταματησω σε ενα σημειο του κειμενου οπου διαβαζω...
"Θαυμάστε λοιπόν το ερωτικό πάθος με το οποίο ασπάζονται δύο άνδρες! Θα το ζήλευαν πολλά ζευγάρια ερωτευμένων φυσιολογικών ανθρώπων! Μπορεί τα άτομα αυτά να είναι από την Αμερική, αλλά δεν έχουμε αντίστοιχες φωτογραφίας από την Ελλάδα. "

Μα επιτελους θα σοβαρευτουμε καποτε;
Αν κανουμε εστω και ελαχιστη χρηση της Λογικης δεν νομιζω να μας εβλαπτε, το αντιθετο... μαλλον θα ωφελούσε...
Αντε, αμαν να σηκωσουμε επανασταση επειδη ειδαμε μια φωτογραφια ενος στρατιωτη να φιλαει τον συντροφο του;
Σιγα τα αυγα!
Εδω μεχρι και Θεοι κανουν σαν "λυσασμένοι" εδω και χιλιαδες χρονια, ο Αμερικανος στρατιωτης μας μαρανε τωρα;
Εκτος και εαν ξεχναμε, και καλο θα ηταν να θυμηθουμε...
"Ο Γανυμήδης ήταν θεοποιημένος μυθικός νέος, περίφημος για την ομορφιά του, από την Τρωάδα. Ήταν πρίγκηπας της Τροίας, γιος του βασιλιά της Τρώα από τη Δαρδανία και της Καλλιρρόης, κόρης του θεού - ποταμού Σκάμανδρου. Γοητευμένος από την καταπληκτική ομορφιά του νέου, ο Δίας μεταμορφώθηκε σε αετό και αρπάζοντάς τον, τον μετέφερε στον Όλυμπο..."
Η αρπαγη του Γανυμηδη, 470 π. Χ. Αρχαιολογικο Μουσειο Ολυμπιας  

Εεε... οχι τωρα να λεμε οτι μας πειραξε η φωτογραφια του στρατιωτη, οταν στην Ελλαδα, εδω και χιλιαδες χρονια πριν, ακομα και οι Θεοι οι ιδιοι, σαν "λυσασμενοι" κατεβαιναν απ τον Ολυμπο κι αρπαζαν οποιον νοστιμουλη εβρισκαν μπροστα τους...

ΥΓ ... και στο τελος της γραφης, ο στρατιωτης φιλαει τον συντροφο του, δεν αρπαξε οποιον νοστιμουλη βρηκε μπροστα του, οπως ο Διας...

ΥΓ2  ... πολυ μεγαλη "τσούλα" αυτος ο Διας ρε παιδι μου... παντρεμενος με την Ηρα και απ την μιά να αρπαζει την Ευρωπη, κι απ την αλλη να χουφτωνει τον Γανυμηδη... α-πα-πα!  Και μετα μιλαμε για την σεξουαλικη επανασταση της δεκατιας του 60... Ο Διας τα ειχε κανει ΟΛΑ εδω και χιλιαδες χρονια πριν, αλλα εμεις δεν δωσαμε καμιά απολυτως προσοχη... Ας προσεχαμε!

ΥΓ3 ...ας θαυμάσουμε λοιπόν το ερωτικό πάθος με το οποίο ασπάζονται δύο άνδρες! "Θα το ζήλευαν πολλά ζευγάρια ερωτευμένων φυσιολογικών ανθρώπων"! Οπως πχ το παρακατω "φυσιολογικο" ζευγαρι ας πουμε, που δεν ξερουν πως να φιλανε με το ιδιο παθος που φιλανε και οι ακολαστοι ομοφυλοφιλοι...

8 comments:

CsLaKoNaS said...

Μα ο 'Καλαβρύτων' δεν είναι του αρχαιοελληνικού δόγματος.

aizen999 said...

χαχαχα ποιος τους ακουει πια τους παπαδες?
ας πει καποιος στο μαλακα οτι οι γκει ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι κι οτι εχει πολλους γκει στους κολπους της η εκκλησια

Ephemeron said...

CsLaKoNaS
Φυσικα, οτι ειναι μονο Ελληνικο παει στα σκουπιδια, οτι ειναι Ελληνο-χριστιανικο το κραταμε και το βαζουμε ψηλα να το προσκυναμε.

Ephemeron said...

aizen999
εεε... τωρα και εσυ, be nice, "κρυβε λογια", τι θελεις και "ξυνεις παλιες πληγες";

ephee said...

Στο "Ένα Στα Γρήγορα" κάπου έγραψα για την καταγωγή αυτής της περίεργης συνήθειας που καθιέρωσαν οι Έλληνες να πιάνουν τα αρχίδια τους όταν βλέπουν παπά, και μερικοί το βρήκαν πολύ διδακτικό. Οι Χριστιανοί ιερείς λοιπόν, έπιασαν κι έσπαγαν τα γεννητικά όργανα από τα αγάλματα. Τώρα που το ξέρεις αυτό, ξανακοίτα το Γανυμήδη..
Αφού τους προσκυνήσαμε και γίναμε πιο σκατά κι από τους ίδιους, καλά μας κάνουν και αποφασίζουν τι είναι φυσιολογικό και τι δεν είναι.
Για παράδειγμα, κάποιος που είναι gay κι έχει σύντροφο, δεν είναι φυσιολογικός. Ενώ κάποιος που έγινε ιερωμένος για να το κρύψει και δεν έχει ούτε μαντήλι να κλάψει, είναι φυσιολογικός.
Οκ, ρισπέκτ!

Ephemeron said...

ephee
Φιλη μου αυτη ειναι μια παλια παραδωση στην Ελλαδα, οι μητροπολιτες αν και ειναι αγαμοι, και δεν εχουν σεξουαλικες σχεσεις (...), κι ομως κατα καποιο τροπο καταφεραν να γινουν συμβουλοι του κοσμου σχετικα με το γαμο και την σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση, και να μας λενε τι ειναι φυσιολογικο ή οχι !!!
Τωρα το κατα ποσο ειναι φυσιολογικο για καποιον ουτε να παντρευτει, ουτε ποτε να εχει σεξουαλικες σχεσεις, αυτο δεν εχει καμιά απολυτως σημασία, το μονο που εχει σημασία ειναι το οτι οι ομοφυλοφιλοι... ΔΕΝ ειναι φυσιολογικοι!!!

Ξενικός said...

το σημερινό ιερατείο έχει αλλεργία στην ελληνική παράδοση. Την υποκρισία την έχουν αναγάγει σε ύψιστη αρετή.
άδική η προσπάθεια να τους παρακολουθήσεις...
Ξενικός

Ephemeron said...

Ξενικός
κι ομως, απο μικρους μας μαθαινουν στα σχολεια οτι ο χριστιανισμος και ο κληρος εσωσαν το Ελληνικο πνευμα, εσωσαν την Ελλαδα... ετσι δεν μας λενε συνεχεια;