Wednesday, February 22, 2012

Η ατάκα της εβδομαδας.

"Το «ΚΛΙΚ» στα ντουζένια του θεωρούταν ένα προϊόν του ελληνικού περιθωρίου. Οι παλιότεροι θα το θυμούνται καλά."

Ταδε εφη Πετρος Κωστοπουλος.
Και επειδη ειμαι ενας απο τους "παλιότερους", καπου δεν μου καθεται καλα αυτο που ειπε ο Κος Κωστοπουλος... "το ΚΛΙΚ... προϊον του ελληνικου περιθωρίου" (!!!)
Αν ηταν το ΚΛΙΚ "προϊον του ελληνικου περιθωρίου" τοτε το ΑΜΦΙ, ή το ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ τι ηταν; περιοδικα απο αλλους πλανητες;;;

12 comments:

g for george said...

Μάλλον δεν θυμάται καλά ο κύριος Κωστόπουλος, διότι θεωρούνταν πολύ in να διαβάζει κανείς ΚΛΙΚ εκείνη την εποχή. Σε σημείο που να είχε την φήμη της βίβλου των περιοδικών.

Σε λίγο θα μας πει ότι μαζεύονταν πέντε άνθρωποι στην αποθήκη ενός εργοστασίου και το τύπωναν παράνομα, κιόλας.

mahler76 said...

καλά είπε τρομερές ατάκες ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

ασωτος γιος said...

έλεος!
το Κλικ στιν καλλιτερη ήταν αντιγραφή της αντιγραφής από ένα σωρο τάσεων περιοδικών τηνε Αμερικής και της Αγγλίας.

Ephemeron said...

g for george
"Σε λίγο θα μας πει ότι μαζεύονταν πέντε άνθρωποι στην αποθήκη ενός εργοστασίου και το τύπωναν παράνομα, κιόλας."

χα-χα-χα-χα! :D

Ephemeron said...

mahler76
... και ετσι ο περιπτερας γνωριζε οτι η Αλεκα, η Κατερινα και ο Μιχαλης, ειναι ανθρωποι του περιθωριου, αφου αγοραζαν το ΚΛΙΚ!

χα-χα-χα-χα!

Ephemeron said...

ασωτος γιος
...φανταζομαι οτι αν αποτυχουμε σαν "πετυχημενοι" υπαρχει παντα και η εκλογη του... περιθωριου!

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ said...

Μια ζωή "τσάμπα μάγκας" ήταν και αυτός. Ένας που ξεχώριζε. Μές' τους πολλούς. Που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Και τώρα κάτι πρέπει να πει. Για κυρήξει εαυτόν "ήρωα". Στα συσσίτια πάντως δεν θα πάει. Είναι καλά χορτασμένος....

Ephemeron said...

ΠΑ. ΝΙΚΟΣ
Για τον Κο Κωστοπουλο προσωπικα δεν ξερω ποσο χορτασμενος ειναι, αλλα σιγουρα για μερικους αλλους που γνωριζω καλα, δεν θα το ξεχασω ποτε μου, ακομα κι ας μην ηταν "μεγαλο-εκδοτες"...
Πως να ξεχασω την ξαδερφη μου που ερχοταν στη μητερα μου, και να της λεει καθε φορα, επι χρονια, το ιδιο... "πειναμε Θεια, πειναμε, με δυσκολια περναμε το μηνα"...
Τωρα πως εγινε η ξαδελφουλα που επι χρονια "πεινουσε", ξαφνικα να εχει 3 διαμερισματα και ενα σπιτι στην Αθηνα, και ενα εξοχικο στην επαρχια, αυτο δεν θα μπορεσω να το καταλαβω ποτε μου... φοβερο, η "πεινα" και η "αναγκη" μερικων γενναει διαμερισματα και σπιτια!

suncitizen said...

μπα
στην εποχήν μου το "Κλικ" ήτο νεανικόν περιοδικόν ποικίλλης ύλης...
τίποτε περισσότερον.

Ephemeron said...

suncitizen
κατι τετοιο...

the elf at bay said...

Το τι φιλολογία έχει πέσει για τον βλαχομπαρόκ Κωστόπουλο δεν περιγράφεται. Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον έκλεισε ένας βόθρος.

Ephemeron said...

the elf at bay
Ο Κωστοπουλος δεν πουλαγε lifestyle, πουλαγε "ονειρα", πως να ονειρευτει ο κοσμος καποιο lifestyle, και ο κοσμος τσιμπουσε... (του κοσμου του αρεσει να "ονειρευται" το οτι εχει ενα lifestyle, γιατι το 99% δεν προκειται ποτε να εχει "lifestyle")