Thursday, December 29, 2011

Προβλεψεις για το 2012

Τα παρακατω ονοματα και καταστασεις ειναι απολυτως φανταστικα.
Καθε σχεση με την πραγματικοτητα ειναι απλη συμπτωση, γιατι η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο σχιζοφρενικη.

Προβλεψεις για το ετος 2012


Ιανουαριος
Ο Εφραιμ αποδρα με τη βοηθεια ελικοπτέρου απο τις φυλακες Κορυδαλου και εξαφανιζεται στην Ουκρανια.  Η Ελληνικη αστυνομια με ανακοινωση της δηλωνει οτι : "ολα εγιναν τα αγρια χαραματα, και μεσα σε ενα ειδος πικνης ομιχλης απο τα πολλα καυσαερια των διερχομενων αυτοκινητων, οταν ειχαμε γυρισει απο τα μπουζουκια και τον πρωϊνο πατσά - μολις 11 η ωρα το πρωϊ. Δυστυχως, για πρωτη φορα στα χρονικα (!) μας επιασαν στον υπνο (!!!)" 
Φεβρουαριος 
Η Μονη Βατοπεδιου μετατρεπεται σε θεατρο, και ανεβαζει σε παγκοσμια πρωτη την καινουργια θεατρικη παρασταση "Don't cry for me Vatopedi"  Οι μοναχοι γινονται ολοι εκατομυριουχοι και αγοραζουν την περιοχη μεταξυ των οδων, Μαρασλη, Πατριαρχου Ιωακειμ, Κωνσταντινου Καναρη και Βουκουρεστιου, χτιζουν μια καινουργια μονη στο Κολωνακι, και την ονομαζουν -προς χαριν της περιοχης- ως "Μονη Κολω-πεδίου" γνωστη και ως "Κολωπέδι" 
Μαρτιος 
Ο γνωστος καλιτεχνης Δημητρης Γ εκδιδει λευκωμα προς τιμη της καινουργιας μονης στο Κολωνακι. Οι αριστερες σελιδες περιεχουν εκκλησιαστικα τροπαρια και οι δεξιες σελιδες γυμνες φωτογραφιες μοναχων Κολωνακιου. Φυσικα γινεται αναρπαστο, σπαει τα ρεκορ πωλησεων, και η κυβερνηση επειδη ακομα... δεν εχει τυπωσει βιβλια για τους μαθητες, χαριζει το λευκωμα του Δημητρη με τα τροπαρια και τις γυμνες φωτογραφιες των μοναχων Κολωνακιου, σε ολα τα σχολεια της χωρας. (tres chic!) 
Απριλιος
Ο Εφραιμ στελνει στα ΜΜΕ μια βιντεοταινια, οπου αποκαλυπτει οτι δεν μιλαει στη Ντορα εδω και πολυ καιρο, γιατι μια φορα που την ειχε επισκεφθει στο σπιτι της, η Ντορα ανοιξε, πισω απ την πλατη του Εφραιμ, το αγιοριτικο ταγάρι του, και του εκλεψε ολα τα καλυντικα, καθως επισης και ενα χρυσο μπρασελε απο το Tiffany's, με χαραγμενη επανω την φραση: " Ι LOVE YOU FOR EVER Βαγγελη", το οποιο μπρασελε το ειχε αγορασει στην Νεα Υορκη για να το κανει δωρο σε εναν... μακρινο ανηψιο του!   
Μαϊος
Η Ντορα δηλωνει οτι δεν εκλεψε τα καλυντικα επειδη ειναι κλεπτομανης ή τσιγκουνα, αλλα γιατι νομιζε οτι αν φορουσε "ευλογημενα" αγιοριτικα καλυντικα, ισως να την βοηθουσε ο Θεος στις επομενες εκλογες. Οσο για το μπρασελε, ειπε οτι απλα το πηρε γιατι ηθελε να αντιγραψει το design. 
Ιουνιος 
Ο Αντωνης μαθαινει οτι τα καλυντικα ειναι "ευλογημενα" και βοηθανε στις εκλογες, και συλαμβανεται κατα την διαρκεια αποτυχημενης αποπειρας του, με σκοπο να κλεψει τα  καλυντικα του Εφραιμ απο το σπιτι της Ντορας. Με τις χειροπεδες στα χερια και καθ' οδον προς στη φυλακη φωναζει στους δημοσιογραφους: "Ειμαι θυμα του συστηματος, ειμαι σιγουρος οτι θα στειλει και σε μενα ενα ελικοπτερο ο Θεος, για να με παρει απο τον Κορυδαλο" 
Ιουλιος 
Η Ντορα ανακοινωνει στο κοσμο οτι "αν την ψηφισουν στις επομενες εκλογες, και αν φτιαχνουν καθε Χριστουγεννα βασιλοπιτα και καθε Πασχα κοκορετσι και τσουρεκακια, μεσα σε εξι μονο μηνες -το πολυ-  η οικονομια της χωρας θα φτιαξει, και το χρηματιστηριο Αθηνων θα γινει καλυτερο απ το χρηματιστηριο της Wall Street.  
Αυγουστος
Ο Γιωργος ανακοινωνει οτι, ισως, στα επομενα πεντε χρονια, θα επρεπε να γινει ενα παν-κοματικο συνεδριο, ωστε να αποφασισθει εαν χρειαζεται μεσα στην επομενη δεκαετια να εχουμε εκλογες ή οχι. Με τη γνωμη του Γιωργου συμφωνει οχι μονο η ενωση πατατο-παραγωγων Ανατολικης Μακεδονιας αλλα και η παιδικη χορωδια της Ουκρανιας, οπου ως γνωστον εχει καταφυγει και ο γνωστος Εφραιμ.   
Σεπτεμβριος 
Η Αλεκα εχοντας βαρεθει να περιμενει την κυβερνηση να χρημαδοτοδοτησει καινουργιους σκηνοθετες, στελνει την κορη της στο Χολυγουντ για καριερα σκηνοθετη, λεγοντας οτι ... "τι να κανουμε; αυτα ειναι τα χαλια μας! οταν εχουμε μια αναξια κυβερνηση και ενα αποτυχημενο συστημα που δεν βοηθαει τα παιδια του λαου, αναγκαζομαστε και εμεις, σαν γονεις, να στειλουμε τα παιδια μας να γινουν σκηνοθετες στο Χολυγουντ" και κατεληξε... "ελεος, δεν αντεχουμε αλλο πια... απο τα 700 ευρω που ειχα στη τραπεζα περυσι, φετος που εστειλα την κορη μου στο Χολυγουντ, μου εχουν μεινει μονο 350!" 
Οκτωβριος
Μετα το πρωτο αποτεφρωτηριο στην Θεσσαλονικη με την ονομασια "Ολα καψτα", χτιζεται στο Μαρκοπουλο και το δευτερο αποτεφρωτηριο με την ονομασια "Θα καει το πελεκούδι".  Εκκλησιαστικοι κυκλοι οργισμενοι ορκιζονται να καψουν (!) τα αποτεφρωτηρια, και να χαρισουν σε ολες τις Ελληνιδες νοικοκυρες, ενα οδηγο μαγειρικης, εκδοσης 1821, και ενα αντικολλητικο τηγανι για κρεπες. 
Νοεμβριος 
Ο Εφραιμ φευγει απο την Ουκρανια με ειδικη αδεια, και πηγαινει στο Λονδινο οπου, μαζι με τους Reginald Kenneth Dwight (Elton John), Georgios Kyriacos Panayiotou (George Michael), George Alan O'Dowd (Boy George) ηχογραφουν ολοι μαζι σε καινουργια gay εκδοση, το γνωστο τραγουδι "Do they know it's Christmas?" Στην ηχογραφηση συμμετεχει επισης και η χορωδια μοναχων Κολωνακιου. 
Δεκεμβριος 
Τελος... ο γνωστος Θεοδωρος εκδιδει το σοκαριστικο καινουργιο βιβλιο του, με τιτλο "Εγω τους εφαγα ολους -με τα κρεμυδακια- " και περιγραφει με λεπτομερειες πως σε καιρους πεινας, αναγκαστηκε να φαει ολους τους πολιτικους της χωρας, και ετσι εμεινε στη βουλη εντελως μονος του... (εκτος απο την Λιανα... την Λιανα δεν την εφαγε, γιατι οπως γραφει και στη σελιδα 548 του βιβλιου του, την θεωρει "εντελως αχωνευτη")  

12 comments:

Hfaistiwnas said...

χαχαχχα σίριαλ ε; Νέα πραγματικότητα στα εκκλησιαστικά δεδομένα! Ο Ιερώνυμος τι λέει για όλα αυτά;

Ephemeron said...

Hfaistiwna
Δεν λεει τιποτα, γιατι ειναι φοβερα απασχολημενος με το να χαριζει την εκκλησιαστικη περιουσια στους φτωχους, δεν εχει ωρα ουτε να παρει ανασα!

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ said...

Καλησπέρα, χρόνια καλά, πολλά και καλή χρονιά. Και του χρόνου! Να μας κάνεις να γελάσουμε λιγάκι αυθόρμητα με τις πίκρες μας.
Και μία ερώτηση: Το αντικολητικό τηγάνι του Οκτωβρίου θα ψήνει και μη νηστήσιμες κρέπες;

Ephemeron said...

ΠΑ. ΝΙΚΟΣ
Ευχαριστω, να εισαι καλα, καλη χρονια με υγεια!
Μερικες φορες μου ερχεται να κλαψω, γι αυτο το ριχνω "στην τρελλη" και στο τρελλο γελιο, γιατι δυσκολα κυλαει η ζωη χωρις αυτο το ρημαδι το γελιο, το χρειαζομαστε.
Μα φυσικα ψηνει και μη νηστιμες κρεπες! Επισης συνοδευεται και απο ενα βιβλιο με αλλες καταπληκτικες συνταγες, οπως... "Σνιτσελ απο ελαφι του Αγιου Βασιλη", "Σαλτσα Πέστο απο Χριστουγεννιατικους κουραμπιεδες", "Γαλοπουλα γεμιστη με γαϊδουραγκαθα και τσουκνιδες", και πολλες πολλες αλλες!

ασωτος γιος said...

το τραγικότερο όλων είναι και το 2012 θα εξακολουθούν να υπάρχουν ονόματα όπως Γιώργος ντορα Αντώνης γκεστ σταρ Εφραίμ.
όσον αφορα τη λιανά είναι όντως αχώνευτη γιατί μονο για την εργατεια ξέρει να υστεριαζει. για τους γκεη σαυτη τη χωρα δεν ξέρω δεν απαντώ αλλα συγχρόνως ζω με την γκόμενα και το παιδι στη Βιλαρά μου βόρεια

Ephemeron said...

ασωτος γιος
Συμφωνω, ολοι θα ειναι εδω, αλλα η κατασταση ισως να ειναι διαφορετικη. Με τα πραγματα πιο "σφιγμενα" ισως να μην υπαρχει και πολυς χωρος για καινουργιες "χαζομαρες".
Η περιπτωση της Λιανας... (???)
"Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου" οπως ισως να ελεγε και ο Εφραιμ!

Περσέας said...

εγώ σε ποια μέρα του χρόνου αλλάζω θρήσκευμα,όνομα,χώρα????
καλή χρονιά εφήμερε!!!!ό,τι ποθείς!

Ξενικός said...

για το 2012 η μόνη σίγουρη πρόβλεψη: χρυσές δουλειές για τζαμάδες! Με τους νέους γυαλοπίνακες παίρνει μπρος η χειμάζουσα οικονομία...
Σε προσωπικό επίπεδο εύχομαι ό,τι καλύτερο!
Ξενικός

Ephemeron said...

Περσέας
Σ' ευχαριστω, επισης Καλη Χρονια γεματη υγεια!

Ephemeron said...

Ξενικός
Ευχομαι να κανω λαθος αλλα νομιζω οτι τον επομενο χρονο στην Ελλαδα θα γινει κατι το αναλογο που εγινε εδω το 2007-2008, οταν "επεσε ο ουρανος στα κεφαλια του κοσμου" και ακομα δεν εχουμε συνελθει. Εδω εχουν φτασει μεχρι το σημειο να απολυουν αστυνομικους, γιατι δεν εχουν να τους πληρωσουν τους μισθους, απ' αυτο μονο φαντασου... Ακομα η οικονομια σερνεται στην κυριολεξια, οι οικοδομες εχουν παγωσει εντελως, εδω και 3 χρονια δεν χτιζεται ΤΙΠΟΤΑ, και οι τιμες των σπιτιων συνεχιζουν να πηγαινουν κατω... τρια πουλακια με λιγα λογια...
Ευχομαι Καλη Χρονια με υγεια πανω απο ολα!

Leviathan said...

χαχα από τη Ντόρα δε το περίμενα :) :) :)

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Εύχομαι ότι καλύτερο για το 2012 για σένα και αυτούς που αγαπάς! Υγεία, αγάπη, ηρεμία! Πολλά πολλά φιλιά και να περνάς υπέροχα! :)

Ephemeron said...

Leviathan
Ευχαριστω! Καλη χρονια γεματη υγεια! να εισαι παντα καλα!