Wednesday, July 27, 2016

Μια "μικρη" διορθωση...

Αυτοι που εφυγαν απο την Ελλαδα για διαφορους λογους, δεν ειναι προδοτες, η αληθεια ειναι οτι πολλοι απο αυτους εφυγαν απο καποια αναγκη.
Προδοτες και κλεφτες ειναι καποιοι εν Ελλαδι Ελληνες, που επι δεκαετιες τραβανε τους συμπατριωτες τους μεσα στις λασπες και τους ριχνουν στο βουρκο για να περασουν αυτοι καλυτερα και... ας καει ο κοσμος ολος.

Sunday, July 24, 2016

Καλυτερα στους βάλτους...

Αν ειχα να διαλεξω μεταξυ της παραφωνιας και του χαους της Ελληνικης βουλης και τους αφιλοξενους βαλτους της Λουϊζιανα θα προτιμουσα τους βαλτους...

Louisiana swamps. Τεστ για ενα ambient cinematic μουσικο κοματι για τους βαλτους της Λουϊζιανα. 


Saturday, July 23, 2016

Ενα πολυ διαφορετικο πιανο...

Ενα πολυ διαφορετικο πιανο που παραγει καταπληκτικους ηχους ειναι το software plugin της εταιρειας Soniccouture, Xtended Piano.
Το πιανο της Soniccouture εχει τεσσερα διαφορετικα προσωπα, Bowed Piano, Mallet Piano, Mute Piano και Plucked Piano.
Στο παρακατω βιντεο μια εντελως διαφορετικη εκτελεση του "You Take My Breath Away" των Queen. Στο τραγουδι χρησιμοποιω και τα τεσσερα διαφορετικα πιανο. Τα μοναδικα FX ειναι MDE-X Compressor & Limiter απο την Korg. Tο κοματι ηχογραφηθηκε με την βοηθεια του Presonus Studio One 3 Professional.



Αρνουμαι...

Μετα το τελευταιο τραγικο συμβαν στο Μοναχο, ακουω κοσμο να κανει σχολια του ειδους.. "εχασε την δουλεια του και δικαιολογημενα να αντιδρασει ετσι.." ή "τους τραβηξαν εκει οι Γερμανοι για να τους εκμεταλευτουν και φυσιολογικα αυτοι αντιδρουν..." και μου ερχεται να ουρλιαξω και να τρεξω να κρυφτω στην σπηλια καποιου αγριου και απατητου βουνου!
ΥΓ ...βλεπεις εγω και εκατομυρια αλλοι που ετυχε καποτε και χασαμε την δουλεια μας και βρεθηκαμε χωρις δεκαρα στην τσεπη, ημασταν ηλιθιοι που δεν αιματοκυλησαμε το κοσμο τριγυρω μας! Προσωπικα επειδη δυστυχως στο παρελθον εχω γνωρισει οχι μονο ανεργια αλλα και πεινα, οταν πεινουσα δεν μετρουσα τα κερματα για να αγορασω ενα περιστροφο, αλλα μετρουσα τα κερματα για να δω αν μπορω να αγορασω μια μπουκια ψωμι! Αρνουμαι να καταλαβω την "λογικη" του καθε απανθρωπου δολοφονου, και πολυ περισσοτερο αρνουμαι την "λογικη" της καθε μιας κατινας λαϊκιστριας που δικαιολογει δολοφονους!

Friday, July 22, 2016

Controller Revolution

Multidimensional Polyphonic Expression or MPE is a term that applies to a new class of controllers called PMCs (Polyphonic Multidimensional Controllers). The arrival of this technology has sparked a controller revolution, with hardware now capable of sending multiple dimensions of finger movement control - not only from left or right, but also up, down, pressure, and beyond.



Thursday, July 14, 2016

Χωρις πολλα λογια... και με ελαχιστη σκεψη...


Λιγη ταξη, λιγο οργανωση, και λιγο περισσοτερη λογικη...

Μερικες -εως πολλες- φορες, η Ελληνικη "πραγματικοτητα" με αφηνει τουλαχιστον εκπληκτο.
Ακουγα σημερα το πρωι στο ραδιοφωνο για τους ιδιοκτητες σκυλων, και την δυσκολια που εχουν να παρουν μαζι τους τα σκυλια στην παραλια.
Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του ολου πραγματος...
Τι ακριβως φοβουνται αυτοι που πηγαινουν στις παραλιες και πετανε παντου πλαστικες σακουλες και μπουκαλια, αποφαγια, τσιγαρα, κλπ, ολοι αυτοι φοβουνται οτι τα σκυλια θα βρωμισουν τις παραλιες;;;
Η μηπως αυτοι που κατεβαινουν στις παραλιες και εχουν ηπατιτιδα, συφιλη, μυκητες, και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις, φοβουνται οτι θα αρπαξουν καποια.. θανασιμη αρωστια απο τα σκυλια;;;


Προσωπικα δεν μπορω να ακολουθησω την "λογικη" των ατομων που καταφερονται με τετοια αδικια στα αγαπητα τετραποδα.
Μαλιστα θα εβαζα και στοιχημα, οτι αν μια παραλια χωριστει στα δυο οπου στη μιση επιτρεπονται τετραποδα ενω στην αλλη μιση οχι, πολυ συντομα ολοι θα βλεπαμε οτι η η παραλια που θα ειναι περισοτερο καθαρη θα ειναι αυτη με τετραποδα.

ΥΓ Τωρα αν καποιοι ισως μιλησουν για ανευθυνους ιδιοκτητες που εχουν σκυλια αλλα δεν καθαριζουν, γιατι δυστυχως υπαρχουν και αυτοι, υπαρχει λυση, και η λυση λεγεται προστιμο! Για παραδειγμα 30 δολλαρια -επι τοπου- εαν σε δει οργανο της ταξης να μην καθαριζεις ή 50 δολλαρια εαν βαδιζεις σε κατοικησιμη περιοχη και αντι να κρατας το σκυλο με λουρι τον αφηνεις να τρομοκρατει τους παντες. Με λιγη ταξη, λιγη οργανωση, και λιγο περισσοτερη λογικη θα λυνονταν παρα πολλα προβληματα...