Saturday, October 31, 2015

Σαββατιατικο κλικ.

15 λεπτα μακρια απ το σπιτι, λιγο μακρια απο το ξερο χωμα, τις φοινικιες και τους κακτους, υπαρχει ενα μικρο ξεχασμενο ή οχι και τοσο διασημο (ευτυχως) φαραγγι με ενα μικρο ποταμι. Τελεια τοποθεσια για ηρεμια κοντα στη φυση. Απο εκει και οι σημερινες φωτογραφιες.

ΥΓ Τα ψαρια στο ποταμι ειναι πεστροφες, με μερικες να υπερβαινουν το μισο μετρο σε μηκος (στην περιοχη απαγορευται το ψαρεμα)

ΥΓ2 Το, κατα τα αλλα ωραιο, φυτο-θαμνος με τα ασπρα λουλουδια σε σχημα χωνιού, ειναι το περιφημο Ντάτουρα (γνωστο και ως "Τρομπετα του Αγγελου"). Αγαπημενο φυτο των μαγισων, οπως και ο Μανδραγορας. Τα φυλλα και οι σποροι του ειναι δηλητηριωδη. Το Ντάτουρα θεωρειται παντοδυναμο ναρκωτικο το οποιο ομως, συμφωνα με αυτους που ειχαν την τολμη το δοκιμασουν, δημιουργει φοβερες παραισθησεις με απιστευτους εφιαλτες!














Thursday, October 29, 2015

Περι αξιοπρεπειας...

Ο Βαρουφακης πληρωνεται με 1.000 ευρω το λεπτο για ομιλια του, ωστε να εξηγησει γιατι οι Ελληνες επρεπε να πληρωνονται με μπιτ-κοϊν ή με I owe you (σου χρωσταω).
1.000 ευρω το λεπτο για τον Βαρουφακη, ενω ο "κυριαρχος λαος" ψαχνει ακομα να βρει την χαμενη "αξιοπρεπεια" του, αυτην την "αξιοπρεπεια" που θα ειχε εαν... πληρωνοταν με μπιτ-κοϊν!!!!!

Thursday, October 22, 2015

Οι αχαριστοι!

Ας σταματησουν επιτελους καποιοι να ειναι αχαριστοι! 
Δεν βλεπουν οτι ο Αλεξης και ο Πανος εκβιαζονται και αναγκαζονται να κανουν οτι κανουν μονο και μονο για το καλο του κοσμου;;; 
Αχαριστοι! αχαριστοι!!! 


Wednesday, October 21, 2015

Thursday, October 8, 2015

SB 703

SB 703
Ειναι ο καινουργιος νόμος που υπεγραψε ο Κυβερνητης της Καλιφορνιας συμφωνα με τον οποιο η Καλιφορνια γινεται η πρωτη πολιτεια που αρνειται να εχει οποιαδηποτε σχεση με εταιρειες που κανουν διακρισεις και δεν παρεχουν πληρη δικαιωματα σε τραβεστί, crossdressers και τρανσέξουαλ.


Tuesday, October 6, 2015

Ευθανασια θεσπιζεται με νομο στην Καλιφορνια!



Το περιμεναμε εδω και καιρο, επιτελους εγινε πραγματικοτητα!

ΥΓ  Ο σχετικος νομος περι ευθανασιας στην Καλιφορνια, θα επιτρεπει σε ιατρους να δινουν "θανατηφορες συνταγες" (lethal prescriptions) σε ασθενεις που υποφερουν απο ανιατες ασθενειες και εχουν περιπου 6 μηνες ζωης. Βορεια της Καλιφορνιας στην πολιτεια του Ορεγκον εχουν θεσπισει νομο για ευθανασια απο το 1997 και τα τελευταια 17 χρονια 1.173 ασθενεις εχουν ζητησει την βοηθεια ιατρων για ευθανασια.