Wednesday, July 15, 2015

Θαυμα-θαυμα!!!

"Δραγασάκης: Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ και τον Ομπάμα για την βοήθειά τους"
Πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τις ΗΠΑ και τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, διότι χωρίς την βοήθειά τους και την επιμονή τους ότι το ζήτημα του χρέους πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία, ίσως να μην είχαμε πετύχει», τόνισε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό (Στο Κόκκινο), ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Καπως ετσι απλα και χωρις πολλες κουβεντες, ο "κυριαρχος" λαος καταπινει τις ευχαριστιες του Κου Δραγασακη προς τους... "δολοφονους των λαων"!!!
Θαυμα-θαυμα!!! Κι εχουμε να δουμε πολλα ακομα τετοια "θαυματα", κι ακομα δεν φτασαμε στον δεκαπενταυγουστο!!!

Sunday, July 12, 2015

Αλλαγες και οχι εκλογες...

Οσες εκλογες και εαν γινουν, οσες νεες κυβερνησεις και εαν ερθουν, οσοι νεοι πολιτικοι και εαν περασουν, θα ειναι ολοι καταδικασμενοι να αποτυχουν, οπως απετυχαν ολοι μεχρι τωρα, γιατι ολοι τους συνεχιζουν να ταϊζουν τους ψηφοφορους με παραμυθια, για να μην ταραξουν την Ελληνικη κοινωνια που εχει κολησει δεκαετιες πισω.
Η κυβερνηση και οι πολιτικοι που θελουν να πετυχουν, θα πρεπει να αλλαξουν την Ελληνικη κοινωνια η οποια εχει βουλιαξει στο λαϊκισμο και στο χαζο-ψευτο-εθνικισμο.

Thursday, July 9, 2015

Say what???

Εσεις το γνωριζατε οταν πηγατε στην καλπη οτι το "οχι" σημαινε αυτοματα και εξοδο απο την Ελλαδα;;;
Εαν οχι, κανενα προβλημα! Το γνωριζε ο Κος Τσιπρας και αυτο εφτανε!!!

" Μία δήλωση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αναφερόμενος στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος, ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Όλη την προηγούμενη εβδομάδα η συντριπτική πλειοψηφία των δηλώσεων ευρωπαίων πολιτικών και αξιωματούχων ήταν ότι το «όχι» στο δημοψήφισμα σημαίνει αυτόματα έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ. Αυτό το γνώριζαν οι πολίτες όταν κλήθηκαν να ψηφίσουν, όταν πήγαν στην κάλπη. Και έφεραν, παρόλα αυτά, ένα αποτέλεσμα που κάποιους εξέπληξε".

ΥΓ ...ελπιζω να κανω λαθος -δεν θα ειναι η πρωτη φορα-  αλλα δεν νομιζω να υπαρξει καμια απολυτως συμφωνια, γιατι συμφωνα με το δημοψηφισμα και οπως το ερμηνευει ο Πρωθυπουργος, η Ελλαδα γυριζει στη δραχμη, με την ψηφο και την εντολη του Ελληνικου λαου!
Καλη τυχη!

Tuesday, July 7, 2015

Αν καταλαβα καλα...

... ο Κος Βαρουφακης αφου πρωτα κατονομαζει τους εταιρους "εκβιαστες" και "τρομοκρατες", τωρα περιμενει απο τους εταιρους, τους ιδιους αυτους εταιρους που καταγγελει ως εκβιαστες και τρομοκρατες, να στειλουν χρηματα στην Ελληνικη κυβερνηση, ετσι ωστε να πληρωθει ο βουλευτικος μισθος του!
Αληθεια... ποσο θα ηθελα ο ιδεολογος Κος Βαρουφακης, να μας δωσει ενα λογο για να μας περιγραψει το ποσο αξιοπρεπης μπορει να ειναι καποιος, που ο μισθος του πληρωνεται απο εκβιαστες και τρομοκρατες!
Εδω μιλαμε για την απολυτη "αξιοπρεπεια"!!!
Παραβλεποντας ομως τα σχετικα περι "αξιοπρεπειας", ενα ειναι σιγουρο... ισως στην αρχαια Ελλαδα η Λογικη να γνωρισε υψηστες στιγμες, αλλα στην συγχρονη Ελλαδα εαν υπηρχε ο Διογενης και εψαχνε να βρει αντι ενα τιμιο ανθρωπο την χαμενη Λογικη, θα χρειαζοταν οχι φαναρακι αλλα τους προβολεις του Ολυμπιακου σταδιου!!!

...ξεχασα!!!

Συγνωμη... ξεχασα να κανω λιγη προπαγανδα, να πω ψεματα, και οτι μου κατεβει στο κεφαλι...




Συγνωμη αλλα...

Επειδη εχω αρχισει και γερνω και ξεχνω ευκολα... μηπως μπορει καποιος να μας θυμισει σε ποιες εκλογες ή σε ποιο δημοψηφισμα ο Ελληνικος λαος εδωσε εξουσιοδοτηση στον Αλεξη Τσιπρα για να γυρισει η Ελλαδα στη δραχμη;;;
Ποτε ακριβως τεθηκε στον Ελληνικο λαο η ερωτηση για επιστροφη στη δραχμη;;;

Sunday, July 5, 2015

Η φοβερη τιμη της χαμενης αξιοπρεπειας!

Ο ευκολοπιστος Ελληνικος λαος δυστυχως πιστεψε τον Τσιπρα, τον Βαρουφακη, και την παρεουλα τους, που του ειπαν οτι εχασε την αξιοπρεπεια του!
Τωρα επειδη οι Ευρωπαιοι -κουτοφραγκοι- αρνουνται να αγορασουν την "θεωρια της χαμενης αξιοπρεπειας", καλειται ο Ελληνικος λαος να πληρωσει μονος του, απο την τσεπη του, φοβερα πανακριβα, για κατι που παντα ειχε, για κατι που ποτε... δεν εχασε!!!