Monday, June 29, 2015

Το τελευταιο σπινταρισμα στην λεωφορο Θεωριας των Παιχνιδιων

Το σχεδιο του Βαρουφακη ηταν... "θα παρουμε την Λεωφορο Θεωριας των Παιχνιδιων και θα τρεξουμε με το αυτοκινητο προς στο γκρεμο, κι ετσι οι Ευρωπαιοι φοβισμενοι να μην παρασυρουμε και αλλους, θα κανουν οτι θελουμε εμεις!"
Τωρα η Ελλαδα καθισμενη στο πισω καθισμα του αυτοκινητου, παρακολουθει εντρομη τον Τσιπρα και τον Βαρουφακη να οδηγουν το αυτοκινητο σε μια εντελως ανεξελεγκτη πορεια στην Λεωφορο Θεωριας των Παιχνιδιων, βλεποντας τον γκρεμο να πλησιαζει ολο και περισσοτερο...

Wednesday, June 17, 2015

Η ολοφανερη γοητεια του παραλογισμου!

Το ποσο τρισαθλια ειναι η κατασταση στην Ελλαδα, φαινεται πεντακαθαρα απο τις δηλωσεις και τις πραξεις των "πεφωτισμενων" πολιτικων που εχουν φτασει σε απιστευτο σημειο προπαγανδας και παραλογισμου! 
Καπως ετσι φτανουμε στο σημειο ωστε, αν τολμησει καποιος να μιλησει για οικονομικη καταστροφη τρομοκρατει τον λαο (!) αλλα εαν πει οτι η κυβερνηση ψεκαζει τον κοσμο απλα.. λεει την αληθεια και προειδοποιει τον λαο!!! 

Tuesday, June 16, 2015

Η θεωρια των... επικινδυνων παιχνιδιων.

Οπως πολυ καλα γνωριζει ο Κος Βαρουφακης -master της θεωριας των παιχνιδιων- ολα τα παιχνιδια καποτε τελειωνουν.
Και το επικινδυνο παιχνιδι του Κου Βαρουφακη και του Κου Τσιπρα φτανει στο τελος του μαζι με το τελος του Ιουνιου.
Και μετά τα τρελλά παιχνιδια, και τις χαρες, και τα νταουλια, δυστυχως ερχεται η ωρα της πραγματικοτητας.
Απλα ας σκεφτουμε οτι η Ευρωπη κανει, επι χρονια τωρα, σχεδια για το πως θα αντιμετωπισει την κριση σε περιπτωση ρηξης, αντιθετα με τον Κο Τσιπρα και τον Κο Βαρουφακη που δεν εχουν κανενα απολυτως σχεδιο σε περιπτωση ρηξης, γιατι πιστευουν οτι με τις υβρεις και τις απειλες θα κανουν τους Ευρωπαιους να χορευουν σαν αρκουδες σε αναμενα καρβουνα!!!
Δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη και θα ειναι παρα πολυ σκληρη και επιπονη, θα ειναι κατι το τρομακτικο, κατι σαν ... να παιζει ο λαος "Μακρια Γαϊδουρα" και να πεσει στην πλατη του ο Καμενος!!!

Wednesday, June 10, 2015

Πανικος!!!

Μονο ο Ομπαμα;;; Ολη η Αμερικη!!!
Εδω στην Αμερικη μας εχει πιασει ολους πανικος! Τρεχουμε ολοι μας σαν φοβισμενα μυρμηγκια...
Ουρλιαζουμε απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ για το χαμο που φερνει στον πλανητη ο Τσιπρας, ο Βαρουφακης, ο Καμμενος, και αλλοι πολλοι Ελληνες διανοουμενοι!!!
Προσωπικα εμενα με εχει πιασει πανικος λογω της βλακιας και της προπαγανδας που βαραει το κοσμο αλυπητα!!!


Tuesday, June 9, 2015

Οι δανειστες... θα το κανουν Κουγκι!!!

Οι δανειστες θα το κανουν Κούγκι;;;
Δηλαδη θα ανατιναξουν τους εαυτους τους;;;;;
Διοτι απ οτι ξερω οταν "το κανεις Κουγκι" ανατιναζεσαι εσυ ο ιδιος, δεν σε... ανατιναζουν αλλοι!
Αλλα τι καθομαι κι εγω τωρα και ψαχνω εστω λιγα ιχνη λογικης; ...απ οτι φαινεται απο τους πολυ ψεκασμους δεν εχει μεινει ουτε μυαλο, ουτε λογικη... τιποτα!!!


Monday, June 8, 2015

Ναι μεν αλλα...

Βαρουφακης:"Αμέσως μόλις εκλεγήκαμε πήγαμε στους θεσμούς, στους εταίρους μας και τους είπαμε: Μπορείτε να έχετε όποια γνώμη θέλετε για εμάς. Έχουμε βγάλει κακό όνομα σε συντηρητικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα παντού. Είμαστε το ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα. Και δεν περιμένουμε να σας αρέσει αυτό. Αλλά τουλάχιστον σας φέρνουμε κάτι σημαντικό. Δεν είμαστε διεφθαρμένοι, δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ απ' τις διεφθαρμένες δυνάμεις της Ελλάδας προκειμένου να εκλεγούμε."

Οχι Κε Βαρουφακη δεν ειστε... "διεφθαρμενοι"!
Απλα... χρησιμοποιησατε τους ψεκασμενους για να κανετε κυβερνηση και εσεις να γινετε υπουργος οικονομικων!
Εκτος και εαν δεν "χρησιμοποιησατε" τους ψεκασμενους, και οντως πιστευετε στους ψεκασμους και εσεις! Τοτε.. το πραγμα αλλαζει!!!

Saturday, June 6, 2015

Καλοκαιρι... ωρα για καινουργιες ταινιες!

Ξεχαστε την Μερκελ, τον Σοϊμπλε και ολους τους τρισαθλιους ξενους που θελουν να σφαξουν και να πιουν το αιμα καθε Ελληνα!
Ξεχαστε το ΔΝΤ, τα δανεια, τους φορους, και ολα αυτα που δεν εχουν καμια απολυτως σημασια αν καποιος δεν εχει αξιοπρεπεια!
Ηρθε το καλοκαιρι και μαζι του οι καινουργιες καλοκαιρινες ταινιες!
Παρακατω μερικες απο τις καλυτερες ταινιες του καλοκαιριου..

"Το εργαστηρι του Δρ Βαρρουφακκη"
Καπου μακρια, μεσα σε ενα ξεχασμενο, αποκοσμο, φαραγγι, ο  Δρ Βαρρουφακκης εχει στησει ενα τρομακτικο εργαστηρι οπου κανει φοβερα πειραματα πανω σε τσοπανηδες που εχει απαγαγει, ωστε να δει τα αποτελεσματα της εφαρμογης της θεωριας των παιχνιδιων στην πραγματικοτητα. Τα φοβερα σχεδια του ομως ανακαλυπτει μια ντοπια τσελιγκοπουλα, η οποια θα κανει τα παντα για να σταματησει τον τρομερο Δρ Βαρρουφακκη.

"Jurassic World- Greece"
Επιστημονες απ ολο τον κοσμο ερχονται στην Ελλαδα για να λυσουν το μεγαλο μυστηριο του πως υπαρχουν στην Ελλαδα ατομα που δουλευουν για την κυβερνηση και ειναι 65, 70, αλλα και 80 χρονων αλλα προσπαθουν να πεισουν τους πολιτες οτι πρεπει να συνταξιοδοτουνται στα 50.

"Ζωη να 'χουμε"
4ωρο (!!!) ντοκιμαντερ με την Ζωη Κωνσταντοπουλου!
Ολοκληρη η συνεντευξη ηταν 12ωρο αλλα τελικα ο παραγωγος αναγκαστηκε να κρατησει μονο τις πιο απολυτως βασικες λεπτομερειες απο την συνεντευξη, κι ετσι βγηκε μονο 4ωρο! - Ολο το 12ωρο θα παιχτει σαν μινι-σειρά το ερχομενο φθινοπωρο απο την ΕΡΤ

"Αγαπη μου wow-wow"
Remake της παλιας Ελληνικης ταινιας "Αγαπη μου ουα-ουα"

"Οσα φερνει ο ψεκασμος"
Ο Μητσος βγαινει για να αγορασει μπουγατσα απο το ζαχροπλαστειο της γειτονιας του αλλα εκεινη τη στιγμη καποιο αεροπλανο ψεκαζει!  Τι θα συμβει στο Μητσο;; ειναι αληθεια οτι θα βγαλει τελικα στριφτα κέρατα -σαν το Hell-boy- μετα τον ψεκασμο;;; και πως θα αντιδρασει η οικογενεια του οταν ο Μητσος γυρισει σπιτι ψεκασμενος;;;;;
Ενα απιστευτο κοινωνικο-ψυχολογικο sci-fi action-δραμα για ολη την οικογενεια.

"Η Συμφωνια"
Πολιτικο θριλερ με θεμα ανωτατους πολιτικους που επι μηνες νομιζαν οτι η "λιστα μεταρρυθμισεων" δεν ηταν τιποτα αλλο παρα μια λιστα με καινουργιες συνταγες για χριστουγεννιατικα κουλουρακια και πασχαλινα τσουρεκια. Η ταινια βασιζεται στο βιβλιο -best seller- "Μεγαλοι Ελληνες Πολιτικοι:Ο Λουκουμας και η Σαυρα"


Tuesday, June 2, 2015

Οταν...

Οταν ερχεται η ωρα οπου την λογικη σκεψη την αντικαταστει η φιλοσοφια της δεκαρας, η συνωμοσια της πενταρας και ο παραλογισμος, αυτη ειναι η ωρα της αναχωρησης. Τιναζω την σκονη απο τα παπουτσια μου και φευγω οσο πιο μακρια μπορω...