Saturday, April 25, 2015

Γελοιοτητα, ψευτια και παραπληροφορηση...


"Το Δολλαριο υποχωρει εναντι του Ευρω και αλλων βασικων νομισματων, λογω των ενδειξεων οτι η Ελλαδα και οι πιστωτες της κινουνται πιο κοντα σε συμφωνια, μεταδιδει το πρακτορειο Bloomberg"
Πηγη: Αθηναικο Πρακτορειο Ειδησεων

Δυστυχως.. η αληθεια ειναι το αντιθετο το Ευρω υποχωρει εναντι του Δολλαριου, και το πρακτορειο Bloomberg ποτε δεν μεταδωσε μια τετοια ειδηση!

Εγω προσωπικα παντα πιστευα οτι... οι ξενοι θελουν το κακο μας, για αυτο και μας πουλανε μπαρουφες!!!  

Sunday, April 5, 2015

Οσκαρ ευφυιας!!!

Ολες οι κυβερνησεις απο καιρο σε καιρο αναγγελουν αποφασεις που δεν εχουν καμια απολυτως λογικη.
Η τελευταια ομως πληροφορια οτι η κυβερνηση θα θεωρει τεκμηριο ακομα και το χαρτζιλικι του παιδιου (στα Ελληνικα=pocket money) εαν υπερβαινει τα 300 ευρω, αυτο σιγουρα κερδιζει οσκαρ ανεπαναληπτης και αφθαστης εξυπναδας!
Και πως ακριβως θα γνωριζει η εφορια ποιος και ποσο μεγαλο χαρτζιλικι δινει στο παιδι του;;;
Πολυ απλο... η κυβερνηση θα βγαλει τα ματια των ολων των πολιτων και θα τα αντικαταστησει με καμερες που συνδεονται in real time με την εφορια!
Μονο ετσι θα μπορει η κυβερνηση να βρει ποιος δινει πανω απο 300 ευρω στο παιδι του.
Το κακο ειναι οτι, παρ ολη την απιστευτη επιδειξη κυβερνητικης ευφυϊας, δυστυχως οι δανειστες μας αδυνατουν ακομα να μας καταλαβουν...

Wednesday, April 1, 2015

Το βρηκα!-το βρηκα!!!

Στην αρχη μπερδευτικα... μπερδευτικα πολυ ασχημα!
Ειναι λεει ολες οι κυβερνησεις σε ενα κρουαζιεροπλοιο, -ωραια μεχρι εδω!
Βρηκαν ομως οτι η Ελληνικη κυβερνηση δεν θελει να πληρωσει εισιτηριο και θελει -για αλλη μια φορα- τζαμπα κρουαζιερα!
Κατα την Ελληνικη κυβερνηση, δεν εχει καμια απολυτως σημασια το οτι δεν θελουν να πληρωσουν εισιτηριο!
Σημασια εχει οτι οι αλλες κυβερνησεις μισουν την Ελληνικη κυβερνηση -με φοβερο μισος-  γιατι λεει μονο η Ελληνικη κυβερνηση ξερει πως να φτιαχνει αγνο τυρι φετα (!) και γι' αυτο θελουν να την πεταξουν στην θαλασσα! -τι φοβερο μισος κι αυτο!
Ομως η Ελληνικη κυβερνηση δεν δαγκωνει, και ετοιμαζεται να πηδηξει στη θαλασσα, γιατι λεει προτιμα την αξιοπρεπεια απο το... να πληρωσει εισιτηριο σε κρουαζιεροπλοιο!
Φευ ομως.. αλας!  η θαλασσα ειναι γεματη καρχαριες! -αν και μερικοι της κυβερνησης δεν εχουν κανενα απολυτως φοβο, γιατι ειναι εντελως αχωνευτοι και οι καρχαριες θα τους ξερασουν αμεσως!
Ποιος θα ερθει να σωσει τους ναυαγους της κυβερνησης;;;
Ο στολος του ξανθου γενους;;;
Δεν νομιζω να εχουν χρονο για καινουργια προβληματα...
Ποιος θα ερθει να σωσει την αξιοπρεπη αυτη κυβερνηση, που την μια μερα τα κανει κουγκι και την αλλη μερα αμολαει τζιχαντιστες στα περατα του κοσμου;;;
Ποιος;;; ποιος θα τους σωσει;;;
Στ αυτια μου αντηχησαν σαν πασχαλινες καμπανες τα λογια του σοφου υπουργου.. "money isn't everything, all we need is love", και σαν ενα θαυμα λες και με πλημμυρισε μια ευωδια απο "σουβλακι με απ ολα", καταλαβα επιτελους! το βρηκα!-το βρηκα!!!
Να ποιος θα σωσει τους αξιοπρεπεις ναυαγους της κυβερνησης απο τους καρχαριες του καπιταλισμου και της παγκοσμιοποιησης...