Monday, July 15, 2013

Παραμυθι-παραμυθι, το κουκι και το ρεβυθι!

Βγηκε σημερα το βραδυ και ο μητροπολιτης Θεσσαλονικης στη τηλεοραση, για να δωσει κι αυτος, μετα τον Πειραιως, τα φωτα του και τις γνωσεις του στον Ελληνικο λαο.
Με ανακριβειες ή ψεματα ομως δεν φωτιζεις το λαο, απλα τον κοροϊδευεις και του κλεινεις τα ματια για να τραβηξει το δρομο που θελεις εσυ.
Κατα τα λεγομενα λοιπον του γεροντα, μεταξυ των αλλων, το Εβραϊκο λόμπι δεν αφηνει τους Εβραιους να κανουν μπιζνες το Σαββατο!


Ομως αυτο ειναι ενα μεγαλο ψεμα! Δεν υπαρχει κανενα Εβραϊκο λόμπι που να υποχρεωνει ολους τους Εβραιους να κλεινουν τις επιχειρησεις τους το Σαββατο, η αληθεια ειναι οτι οποιος θελει δουλευει το Σαββατο ή οχι, με καθαρα δικη του επιλογη.  Χιλιαδες οι Εβραϊκες επιχειρησεις που ΔΕΝ κλεινουν το Σαββατο στην Αμερικη!
Και συνεχισε, με το οτι η Ελλαδα δεν πρεπει να σταματησει να πληρωνει τους κληρικους, επειδη λεει υπαρχουν και αλλες χωρες που πληρωνουν τους ιερεις τους, χωρις ομως να μας πει το ονομα ουτε καν μιας χωρας, που η κυβερνηση πληρωνει τους μισθους των ιερεων!
Και φυσικα δεν παρελειψε, για αλλη μια φορα να μας πληροφορησει οτι η Ελληνικη εκκλησια ειναι εντελως αδεκαρη, και ετσι δεν μπορει να βοηθησει τον Ελληνικο λαο, παρ ολο οτι ακομα και τωρα ατελειωτες εκτασεις, βουνα, λαγκαδια, λιμνες, ακομα και νησια, ανηκουν στην εκκλησια, παρ' ολα αυτα... η εκκλησια ειναι απενταρη!


Ο δημοσιογραφος φανταζομαι θα πρεπει να συμφωνουσε απολυτα με τον μητροπολιτη, ουτε καν αμφισβητησε την αληθεια των λογων του, και ετσι για αλλη μια φορα ο Ελληνικος λαος μαθαινει την αληθεια απ ευθειας απο χειλη πεφωτισμενων γεροντων, που με στεθεροτητα καθοδηγουν την χωρα... στην αγνοια και στο ψεμα!
Στην Ελλαδα δυστυχως ειναι παρα πολλοι αυτοι που δεν θελουν να αλλαξει τιποτα, γιατι ετσι τους αρεσει ή γιατι ετσι τους συμφερει.
Οταν ημουν μικρο παιδι θυμαμαι που μου ελεγαν στην Ελλαδα, να μην βγαινω τα βραδια εξω, γιατι οι Εβραιοι αρπαζουν τα παιδια και τους πινουν το αιμα. Δεκαδες χρονια αργοτερα κι ενω εχω εγκατασταθει στην Αμερικη, συνεχιζεται το ιδιο παραμυθι αλλα με διαφορετικο σκοπο. Τωρα οι Εβραιοι δεν τρωνε τα παιδακια ουτε τους πινουν το αιμα, αλλα το λομπι τους αναγκαζει να μην εργαζονται το Σαββατο! Πραγμα που σημαινει, κατα τα λεγομενα του μητροπολιτη, οτι εγω το καθε Σαββατο που βρεθηκα για φαγητο σε Εβραϊκο εστιατοριο, ή το ειδα στον υπνο μου, ή μαλλον υπεφερα απο παραισθησεις!!!
Και ολοι οσοι πετανε στον ουρανο με Εβραϊκη αεροπορικη εταιρεια καθε Σαββατο, κι αυτοι επισης ονειρευονται ή εχουν παραισθησεις, γιατι στην Ελλαδα ολοι οσοι εχουν μυαλο γνωριζουν παρα πολυ καλα οτι, το Εβραϊκο λόμπι δεν αφηνει τους Εβραιους να δουλευουν τα Σαββατα, αρα καθε Σαββατο δεν πεταει καμια Εβραϊκη αεροπορικη εταιρεια!!!
21ος αιωνας, 2013 και η Ελλαδα συνεχιζει ακαθεκτα να ειναι η βασιλισσα του μυθου, η Κυρά του παραμυθιου, η χωρα των θαυματων, και η ασπονδος εχθρος της αληθειας και της λογικης.
Ετσι την εχουν καταντησει μερικοι Ελληνες... κριμα...

Sunday, July 14, 2013

Εν τω μεταξυ...

...στην χωρα των αθεραπευτα ρομαντικων Ισπανων, ο ρομαντισμος και η λογικη κανουν κι αυτοι απεργια...




Με λιγα λογια...

"To Αμερικανο-εβραϊκό λόμπι δεν θέλει να πηγαίνουμε στις Εκκλησίες τα πρωινά..."

(screencapture απο το Πρωτο ΘΕΜΑ

Με λιγα λογια... 
Το Αμερικανο-Εβραϊκο λομπι επιτρεπει στους Εβραιους να μην πηγαινουν στη Συναγωγη και αν θελουν να δουλευουν το Σαββατο (!), αλλα το ιδιο Αμερικανο-Εβραϊκο λομπι, το εχει πιασει μια φοβερη σκασίλα, και δεν θελει... οι Ελληνες να πηγαινουν την Κυριακη στην εκκλησια (!!!)
Νομιζα οτι κατι τετοια λεγονταν μονο στο Ιραν ή μεσα σε τρελοκομειο, αλλα για αλλη μια φορα εκανα λαθος!

ΥΓ  Απ οτι γνωριζω κανενα Εβραϊκο εστιατοριο, ή αλλη επιχειρηση, δεν κατεβαζει τα ρολα επειδη το Αμερικανο-Εβραϊκο λόμπι δεν τους επιτρεπει εργασια το Σαββατο! Στην παρακατω φωτογραφια το πασιγνωστο και πολυ καλο Εβραϊκο εστιατοριο "Manhattan in the Desert" στην περιοχη του Palm Springs, οπου οχι μονο δεν κλεινει το Σαββατο αλλα κανει χρυσες δουλειες! (καλυτερες δουλειες κι απ αυτες του χρυσωρυχειου Χαλκιδικης!)


ΥΓ2  Μετα απο ολα αυτα, το μονο που απομενει να ακουσουμε τωρα, ειναι οτι... τον Ζυλ Ντασσεν, την Μελινα Μερκουρη και τον Μανο Χατζιδακη, τους εφαγε το Εβραϊκο λόμπι επειδη εφτιαξαν το αντιεβραϊκο φιλμ "ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ" !!!

ΥΓ3  Οσο γι αυτους που λενε... "ελα μωρε τωρα αστους να λενε, αφου δεν τους πιστευει κανενας", θα ηθελα να ρωτησω... "δηλαδη, η Ελλαδα εχει μια κυβερνηση που πληρωνει καποιους για να λενε πραγματα που δεν τα πιστευει κανενας;;;;;;;;;;;" 

Thursday, July 11, 2013

Πολιτικες πόζες!

Φιλος του blog, μου εστειλε μερικες φωτογραφιες Ελληνων πολιτικων, και σκεφτηκα να τις μοιραστω μαζι σας...











Sunday, July 7, 2013

"Πρωινος περιπατος"


"Πρωινος περιπατος" 
Desert Center, California 

Friday, July 5, 2013

Για γελια και για κλαματα!

Το οτι αγορασα ισογειο σπιτι με αυλη, χωρις οροφους, χωρις μπαλκονια, αποδειχτηκε στη κυριολεξια σωτηριο οχι μονο για το σκυλο μου αλλα και για μενα !
Διοτι δεν ειναι ποτε δυνατον να εχει καποιος μπαλκονι και να μην πηδηξει με αυτα που γινονται, με αυτα που λεγονται.
Στην αρχη σκεφτηκα, οτι ο τιτλος του σημερινου post επρεπε να ειναι "Η ατακα της εβδομαδας", αλλα μεσα σε ενα δευτερολεπτο αλλαξα γνωμη... Ετσι που πεφτουν οι "φοβερες" ατακες βροχη, κανεις δεν μπορει να γνωριζει το τι μπορει να ακουσει, οχι στην επομενη ημερα αλλα ακομα και στα επομενα 5 λεπτα!
Δυστυχως απ οτι φαινεται οι φοβερες κλιματολογικες αλλαγες εφεραν τραγικα αποτελεσματα, και ω του θαυματος! καθε φορα που βρεχει αντι να πεφτει νερο πεφτουν ή τονοι αμμου απο την Αφρικη ή εκατομυρια μπαρουφες ή και τα δυο μαζι!
Σημερα το πρωϊ, για αλλη μια φορα, χαρηκα οτι δεν εχω μπαλκονι, οταν ακουσα την φοβερη!-καταπληκτικη!-ανεπαναληπτη! ατακα που ακουστηκε σε γνωστο Ελληνικο καναλι απο συνεντευξη (πασιγνωστου) πολιτικου...

Ερωτηση...
"Πιστευτε στο success story του Σαμαρα;"
Απαντηση... (με πολυ σοβαρο υφος)
"Κοιταξτε... εμενα τα slogan δεν μου αρεσουν γιατι μπορει να γινουν boomerang εναντιον σου" (!!!!!)

Κατι ηξερε η αδελφη μου οταν μου ελεγε... "Κωστα μην αγορασεις σπιτι με οροφους και μπαλκονια, βρες ενα ισογειο με καλη θέα", ...μου εσωσε τη ζωη!

Wednesday, July 3, 2013

Καλοκαιρινο σκοταδι...

Την ιδια ημερα που διαβαζω σχολια αναγνωστων, σε Eλληνικες εφημεριδες online, τα οποια πανω-κατω λενε περιπου... " η Αιγυπτος δεν είναι Ελλάδα, ούτε Ευρώπη, και οι πολίτες της δεν είναι υπόδουλοι του συστήματος", την ιδια ακριβως ημερα, ακουω και Ελληνα δημοσιογραφο να αναλυει μεσω τηλεορασης, το "πως ο Ομπαμα χρησιμοποιησε το στρατο της Αιγυπτου για να ριξει τον Μόρσι, επειδη ο Μορσι δεν ηθελε να ακολουθησει τα σχεδια του Ομπαμα"!!!

Φυσικα η παραπανω αναλυση του δημοσιογραφου δεν ειναι και μεγαλη εκπληξη, μια που πριν λιγες μερες στο ιδιο καναλι ενας αλλος, ακριβοπληρωμενος δημοσιογραφος ανακοινωσε (μετα απο μεγαλη σκεψη...) οτι, "τωρα οι Αμερικανοι ξερουν ακομα και τι χρωμα βρακι φοραει ο καθενας μας" (λες και δεν ειχε αλλη σκασιλα η Αμερικανικη κυβερνηση παρα να δει τι χρωμα βρακι φοραει καθε ενας Ελληνας, κι αν της αρεσει και κανενα, ακομα και απλυτο, να το αρπαξει!)

Καλοκαιριατικα και αντι να εχουμε μεγαλες ημερες με μπολικο φως, στην Ελλαδα το σκοταδι μεγαλωνει ολο και πιο πολυ. Μερικοι το ξερουν, και οχι μονο δεν θελουν να φυγει το σκοταδι που περικυκλωνει το κοσμο, αλλα το θελουν να μεγαλωσει ακομα πιο πολυ. Γιατι το σκοταδι τους βηθαει να "δημιουργουν". Γιατι μπορει μεν στην Ελλαδα να σταματησαν παρα πολλα, ομως ενα πραγμα ακομα συνεχιζει ακαθεκτα την "δημιουργικη" και ανοδικη πορεια του!
Ακομα και σημερα παρα πολλοι Ελληνες συνεχιζουν να μεγαλουργουν, μιά και κατορθωνουν να πουλανε ασταματητα στον κοσμο, την αγνοια ως παντογνωσια!!!